Leave Your Message
O le Iunivesite o Nantong o lo

Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

O le Iunivesite o Nantong o lo'o umia le "Rongxu" Fa'ailoga Fa'ailoga Taualoa i Fafo i Fafo

2024-03-08 17:17:31
I le aoauli o Iuni 29, 2020, na faia ai e le Iunivesite o Nantong le “Rongxu” Faiga Fa'ailoga Fa'ailoga Sili o A'oa'oga i fafo. E luasefulu faiaoga e aofia ai Cao Haijian ma Qu Jiangang na manumalo i le 2019 Nantong University "Rongxu" Fa'ailoga Sili o Toleniga. Pu Yuzhong, Failautusi o le Komiti a le Pati a le aoga, ma Xu Enlin, Taitaifono o Jiangsu Rongxu Textile Group Co., Ltd. na auai i le sauniga ma tuuina atu faailoga i sui o faiaoga manumalo.
Na saunoa Pu Yuzhong i le sauniga, faailoa atu le ausia o le Iunivesite o Nantong i le atinaeina o faiaoga ma aoaoga taleni i tausaga talu ai, ma faafetai Jiangsu Rongxu Group e fai ma sui o le aoga mo lana lagolago malosi mo le atinae o galuega a le Iunivesite o Nantong ma lona tausiga mo le tuputupu ae o faiaoga. Fai mai Pu Yuzhong, o le fa'atupuina o faia'oga mata'ina ma se va'aiga fa'ava-o-malo, o le ki lea i le fa'avavevave o le atina'e o le a'oga ma o se fua taua e fa'atupuina ai taleni fa'ava-o-malo fa'atasi ai ma se va'aiga i le lalolagi. O le aʻoga e masani lava ona tuuto i le atinaʻeina o taleni maualuga ma saofagā i le atinaʻeina o sosaiete ma nofoaga faʻapitonuʻu. malosi. Na tuʻuina atu e Pu Yuzhong faʻamoemoega faʻamoemoe mo faiaoga manumalo, e tatau ona faʻamausaliina tulaga taua, faʻaauau le agaga o le faʻamaoni o le galue malosi, faʻaaoga le galue malosi ma taunuuga lelei e faʻaopoopo ai le malosi i le atinaʻeina o galuega a le aʻoga, ma taui maualuga. -faiaoga faaosofia e pei o Jiangsu Rongxu Group. Tausiga ma lagolago mai atina'e fa'aagafesootai fa'aagafesootai.
Na faailoa mai e Xu Enlin e tatau i pisinisi ona tauaveina le matafaioi faaagafesootai o le lagolagoina o le atinaeina o le tamaoaiga i le lotoifale o Nantong ma aoaoga i iunivesite, ma fai mai o le a faaauau pea ona latou sao i le atinaeina o le Iunivesite o Nantong i le lumanai.
I le fonotaga, na faalauiloa ai e Wang Xiaofeng, Faatonu o le Matagaluega o Tagata Faigaluega, le tulaga faavae ma le faagasologa o filifiliga o le "Rongxu" Faailoga Taualoa i fafo. Jiangsu Rongxu Group na foaʻi tupe e faʻavae ai le Nantong University "Rongxu" Faʻailoga Sili o Aʻoaʻoga i fafo i le 2018 e tauia ai faiaoga o loʻo aʻoaʻo atu e ala ia latou lava faʻataʻitaʻiga, avea ma faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ma maua se tulaga mataʻina i asiasiga aʻoaʻoga i fafo. . O fa'ailoga e filifilia i tausaga ta'itasi. O le Iunivesite o Nantong ma le Jiangsu Rongxu Group na iloiloina ma le totoʻa faʻamatalaga autu ma taunuʻuga o faʻatinoga a le 38 sui agavaa i le 2019. Ina ua maeʻa filifiliga ma le totoa, na filifilia ai le aofaʻi o faiaoga manumalo e 20.
O Li Qingxiang, o le faatonu o le Matagaluega o Mataupu Tau Faiaoga a le Komiti a le Itu a le Iunivesite o Nantong, sa pulefaamalumalu i le sauniga. Ma Weidong, Faʻatonu o le Ofisa Komiti a le Pati a le Iunivesite o Nantong, Yue Yong, Faʻatonu o le Social Resources Department, ma Hong Hong, Faʻatonu o le International Cooperation and Exchange Department na auai i le faʻailoga.
talafou21xsy

Na faia e le Iunivesite o Nantong le "Rongxu" Fa'ailoga Fa'ailoga Taualoa i Fafo i Fafo.

talafou22x02

Pu Yuzhong, Failautusi o le Komiti a le Vaega o Nantong Iunivesite, ma Xu Enlin, Taitaifono o Jiangsu Rongxu Textile Group Co., Ltd. tuuina atu faailoga i sui o faiaoga manumalo.