Leave Your Message
Ua mālama ʻo Nantong University i ka "Rongxu" Overseas Training Excellence Award Ceremony

Nuhou Hui

Nūhou waeʻano
Nūhou Hōʻikeʻike

Ua mālama ʻo Nantong University i ka "Rongxu" Overseas Training Excellence Award Ceremony

2024-03-08 17:17:31
Ma ke ahiahi o Iune 29, 2020, ua mālama ʻo Nantong University i ka "Rongxu" Overseas Training Excellence Award Ceremony. Ua lanakila nā kumu he iwakālua, ʻo Cao Haijian lāua ʻo Qu Jiangang i ka 2019 Nantong University "Rongxu" Overseas Training Excellence Award. Pu Yuzhong, Kakauolelo o ke Komite Party o ke kula, a me Xu Enlin, Lunahoomalu o Jiangsu Rongxu Textile Group Co., Ltd. i hele i ka aha a haawi i na makana i na lunamakaainana o na kumu lanakila.
Ua kamaʻilio ʻo Pu Yuzhong ma ka ʻahaʻaina, e hoʻolauna ana i nā holomua o ke Kulanui o Nantong ma ka hoʻomohala kumu a me ka hoʻomaʻamaʻa talena i nā makahiki i hala iho nei, a mahalo ʻo Jiangsu Rongxu Group ma ka ʻaoʻao o ke kula no kāna kākoʻo ikaika i ka hoʻomohala ʻana o ke Kulanui o Nantong a me kāna mālama ʻana i ka ulu ʻana o nā kumu. Ua ʻōlelo ʻo Pu Yuzhong, ʻo ka hoʻoulu ʻana i nā kumu koʻikoʻi me ka hiʻohiʻona honua ke kī i ka ulu wikiwiki ʻana o ke kula a he mea nui e hoʻoulu ai i nā talena hui honua me ka ʻike honua. Ua kūpaʻa mau ke kula i ka hoʻoulu ʻana i nā kālena kiʻekiʻe a me ka hāʻawi ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ke kaiāulu a me nā wahi kūloko. ikaika. Hāʻawi ʻo Pu Yuzhong i nā manaʻolana no nā kumu lanakila, pono lākou e hoʻokumu i nā waiwai kūpono, e hoʻokau i ka ʻuhane o ka hoʻolaʻa ʻana i ka hana paʻakikī, e hoʻohana i ka hana ikaika a me nā hopena maikaʻi loa e hoʻohui i ka ikaika i ka hoʻomohala ʻana i ka hana o ke kula, a me ka uku nui. - nā kumu hoʻoikaika e like me Jiangsu Rongxu Group. Ka mālama a me ke kākoʻo mai nā ʻoihana pili kaiaulu.
Ua kuhikuhi ʻo Xu Enlin i nā ʻoihana e hāpai i ke kuleana pilikanaka o ke kākoʻo ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana kūloko a me ka hoʻonaʻauao kulanui o Nantong, a ua ʻōlelo lākou e hoʻomau lākou i ke kōkua ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ke Kulanui ʻo Nantong i ka wā e hiki mai ana.
Ma ka hālāwai, ua hoʻolauna ʻo Wang Xiaofeng, Luna Hoʻokele o ka 'Oihana Pono kanaka, i ke kūlana kumu a me ke kaʻina koho o ka makana "Rongxu" Overseas Training Excellence. Ua hāʻawi kālā ʻo Jiangsu Rongxu Group i ke kālā no ka hoʻokumu ʻana i ka Nantong University "Rongxu" Overseas Training Excellence Award i ka makahiki 2018 e uku i nā kumu i aʻo ʻia ma kā lākou kumu ponoʻī, lilo i kumu hoʻohālike, loaʻa i nā kumu kumu koʻikoʻi, naʻauao koʻikoʻi, a loaʻa ka hana koʻikoʻi i nā kipa hoʻomaʻamaʻa ʻana i waho. . Koho ʻia nā makana i kēlā me kēia makahiki. Ua nānā pono ʻo Nantong University a me Jiangsu Rongxu Group i ka ʻike kumu a me nā hopena hana o nā moho kūpono he 38 ma 2019. Ma hope o ke koho akahele, ua koho ʻia he 20 mau kumu lanakila.
ʻO Li Qingxiang, ka luna hoʻomalu o ke Keʻena ʻOihana Kumu o ke Kōmike o ke Kulanui o Nantong, i alakaʻi i ka hana. ʻO Ma Weidong, ka Luna Hoʻokele o ke Keʻena Kōmike Party o ke Kulanui o Nantong, ʻo Yue Yong, ka Luna Hoʻokele o ka Social Resources Department, a me Hong Hong, ka Luna Hoʻokele o ka International Cooperation and Exchange Department i hele i ka ʻaha hōʻailona.
nūhou21xsy

Ua mālama ʻo Nantong University i ka "Rongxu" Overseas Training Excellence Award Ceremony.

nūhou22x02

Pu Yuzhong, Kakauolelo o ka Party Committee o Nantong University, a me Xu Enlin, Lunahoomalu o Jiangsu Rongxu Textile Group Co., Ltd. haawi makana i na lunamakaainana o na kumu lanakila.